Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA) Yönetim Kurulu, 27 Ağustos 2024 tarihinde GEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un başkanlığında Muğla'da toplandı. Toplantıda; Aydın Valisi Yakup Canpolat, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Aydın ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, GEKA Genel Sekreteri Ümit Gülyağı ve Ajans yetkilileri yer aldı.

GEKA BAŞKANLIĞI AYDIN'DAN DENİZLİ'YE GEÇTİ

GEKA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin Aydın Valiliği'nden Denizli Valiliği'ne geçmesinin ardından Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir önceki dönem başkanı Aydın Valisi Yakup Canpolat'a bir yıllık süre zarfındaki başarılı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 
Toplantıda, son toplantıdan bu yana hayata geçirilen çalışmalar ile gelecek dönem için planlanan faaliyetler Yönetim Kurulu tarafından ele alındı.

MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI

Vali Coşkun, ajansın destek programlarının tasarlanmasından yürütülmesine ve izlenmesine kadar tüm süreçleri yönettiğini belirterek Güdümlü Proje, Üreten Şehirler Programı, SOGEP, SOGEP Anadolu'dakiler, Fizibilite Desteği, Teknik Destek Programları kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiklerini vurguladı.

Editör: Huri Kaptan