• Haberler
  • Gündem
  • Gazeteci İsmail Saymaz'ın Resmi Sosyal Medya'da Gündem Oldu

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Resmi Sosyal Medya'da Gündem Oldu

Son günlerde çok tepkilere neden olan paylaşımları ile gündeme gelen İsmail Saymaz için Twitter'da bir diğer tepki ise şöyle geldi #YalanMakinasıİsmail

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Resmi Sosyal Medya'da Gündem Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanlarda gündem yaratmak için bir çok kılığa giren İsmail Saymaz sosyal medya kullanıcılarının kendi hesaplarından İsmail Saymaz’a tepki gösterdi. Twitter’da; Aponun Uşağı , Vatan Haini İsmail, Moosad Ajanı İsmail Saymaz, Abd uşağı ismail ve DHKP-C li ismail adında tagler oluşturuldu.

Vatandaşların aşırı tepkisini çeken resim ise, sosyal medyada vatandaşların İsmail Saymaz'ı vatan hainliği ile suçlamasına neden oldu. Ayrıca, Saymaz hakkında ABD’nin uşaklığını yaptığı ve maddi çıkar ve kazanç elde etmeye çalıştığı ifade edildi.

Kaynak: ahaberajans.com

Yorumlar 2
davut 26 Aralık 2021 22:32

based

pes doğrusu 19 Haziran 2021 01:57

yahu adamın arkasında koskoca lenin, stalin, orak çekiç duruyor hala "acaba abd ajanı mı, acaba mossad mı" LAN BIRAK!

Bakmadan Geçme