• Haberler
  • Fethiye
  • GASTRONOMİ FESTİVALİ'NDE FETHİYELİ YASİN'DEN ALTIN MADALYA

GASTRONOMİ FESTİVALİ'NDE FETHİYELİ YASİN'DEN ALTIN MADALYA

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Yasin Kubat 20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde Lise Düzeyi Ana Yemek kategorisinde 1. olarak altın madalya kazandı.

GASTRONOMİ FESTİVALİ'NDE FETHİYELİ YASİN'DEN ALTIN MADALYA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Yasin Kubat 20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde; Lise Düzeyi Ana Yemek kategorisinde 1. olarak altın madalya kazandı. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Yasin Kubat Dünyanın en büyük üç yarışmasından biri olarak gösterilen 20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde; Lise Düzeyi Ana Yemek kategorisinde yarışmaya katıldı.

30 ülkeden bin 750 yarışmacının 78 farklı kategoride yarıştığı yarışmada Lise Düzeyi Ana Yemek kategorisinde 1. olarak altın madalya kazanan Yasin Kubat büyük bir başarı elde etti.

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Aleyna Delioğlu ve Sude Delioğlu Kasın Ayı’nda Antalya’da düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması Yemek Yarışması’nda göstermiş oldukları performansla altın madalya kazanmışlardı.

GASTRONOMİ FESTİVALİ’NDE FETHİYELİ YASİN’DEN ALTIN MADALYAGASTRONOMİ FESTİVALİ’NDE FETHİYELİ YASİN’DEN ALTIN MADALYAGASTRONOMİ FESTİVALİ’NDE FETHİYELİ YASİN’DEN ALTIN MADALYA

Bakmadan Geçme