Spor Haberleri

Galatasaray PAOK maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcilerimizden Galatasaray sahasında Yunan ekibi PAOK’u konuk ediyor. Sarı kırmızılı taraftarlarda Galatasaray PAOK maçı ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, Galatasaray PAOK maçı şifresiz mi?

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray sahasında Yunan ekiplerinden PAOK ile karşı karşıya geliyor. Yunanistan Ligi’nde zirvede olan PAOK, Trendyol Süper Lig’in yenilgisiniz lideri temsilcilerimizden Galatasaray karşısında zorlu bir deplasmana çıkıyor.

Bu sezon farklı bir formatta oynanacak UEFA Avrupa Ligi’ne iyi bir giriş yapmak isteyen sarı kırmızılılar zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkarmak istiyor.

GALATASARAY PAOK MAÇI NE ZAMAN?

Rams Park’ta 25 Eylül Çarşamba akşamında oynanacak Galatasaray PAOK maçı saat 22.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Avrupa kupalarında ilk kez PAOK ile karşı karşıya gelecek Galatasaray daha öncesinde Yunanistan takımlarını konuk ettiği 3 karşılaşmayı da 1-0 kazanmasını bilmişti.

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde 2. sınavını 3 Ekim 2024 tarihinde Letonya ekiplerinden Rigas Skola’ya karşı verecek.