Gündem Haberleri

Fırat Sarı kimdir? Doktor Fırat Sarı hangi hastanede görev almıştır?

Yenidoğan Çetesi lideri olan Doktor Fırsat Sarı ismi gündemde ilk sırada yer alıyor. Çetenin lideri konumundaki önemli isimlerinden biri olan Fırat Sarı’nın çalıştığı hastane merak ediliyor. Peki, Fırat Sarı hangi hastanede çalıştı?

Abone Ol

İstanbul’da Yenidoğan Çetesi soruşturması kapsamında bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölümlerine neden olan Yenidoğan Çetesi'nin lideri Fırat Sarı gündemdeki ilk isimlerden birisi oldu.

DOKTOR FIRAT SARI HANGİ HASTANEDE?

Doktor Fırat Sarı’nın İstanbul'da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ölümlerine neden olan Yenidoğan çetesinin lideridir. Fırat Sarı, İstanbul'daki Özel Reyap Hastanesi'nde görev almakta ve aynı zamanda Medisense Sağlık Hizmetleri şirketinin sahibi olarak bilinmektedir.

DOKTOR FIRAT SARI KİMDİR?

Doktor Fırat Sarı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Fakültede okuduğu esnada PKK örgüt üyeliğinden hüküm giyerek 5 yıl ceza almıştır. Hapishaneden sonra tekrardan okula dönerek mezun olmuştur. Zorunlu hizmet süresini Bingöl Kiğı ilçesinde 3 yıl yaptıktan sonra İstanbul’da farklı hastanelerde çalışmıştır. Medisense Sağlık Hizmetlerini yaklaşık 7-8 yıl önce kurmuştur.