Gündem Haberleri

Fethullah Gülen evli mi hiç evlendi mi, eşi kimdir?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümünden sonra bazı gerçekler su yüzüne çıktı. Özel hayatına dair sır dolu gizemi bulunan FETÖ lideri Fethullah Gülen gerçekten evli mi? FETÖ’nün eşi kimdir, çocuğu var mı?

Abone Ol

FETÖ elebaşı lideri Fethullah Gülen sabah saatlerinde hayatını kaybetti. FETÖ’nün ölümünün ardından bazı gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Fethullah Gülen’in evli olup olmadığı merak edilirken en çok merak edilenler arasında eşi ev çocukları oldu.

FETÖ'nün elebaşısı olarak bilinen Fetullah Gülen'in özel hayatına dair pek çok gerçek netlik kazandı. Kamuoyunda çok uzunca bir süredir tartışılan konular arasında yer alan Gülen'in evli olup olmadığı, çocuğunun bulunup bulunmadığı gibi kişisel bilgiler merak edildi.

FETHULLAH GÜLEN EVLİ Mİ?

FETÖ lideri Fetullah Gülen, hayatı süresince hiç evlilik yapmamıştır. Bu nedenle de Gülen’in hiç çocuğu olmamıştır. İddialara göre ise 'Tam evlenecekken rüyasında Peygamber Efendimizi görmüş ve Peygamber Efendimiz kendisine sırtını dönmüştür. Bundan dolayı da hiç evlenmemiştir' sözleri yer almıştır.