• Haberler
  • Fethiye
  • FETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVET

FETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVET

Fethiye Gazi İlkokulu öğrencilerine Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Gıda Mühendisi Cihan Altınkaynak tarafından 'Su verimliliği ve Seferberliği' eğitimi verdi. Eğitim esnasında Gıda Mühendisi Cihan Altınkaynak ile beraber müzisyenler Ege Kabalak ve Hasan Onmaz tarafından verilen konser eğlenceli anlara sahne oldu.

FETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Gıda Mühendisi Cihan Altınkaynak tarafından Fethiye Gazi İlkokulu öğrencilerine "Su verimliliği ve Seferberliği" eğitimi verildi. Eğitime Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Eğitimde öğrencilere tatlı su kaynaklarımızın verimli kullanılması, tasarruflu su kullanımı, suyun kullanım alanları ve suyun korunmasına yönelik çalışmaları anlatıldı.

Eğitimin daha eğlenceli ve akılda kalıcı olması için Mühendisi Cihan Altınkaynak müzisyenler Ege Kabalak ve Hasan Onmaz ile beraber konser verdi.

FETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVETFETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVETFETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVETFETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVETFETHİYELİ ÖĞRENCİLERDEN SU VERİMLİLİĞİ VE SEFERBERLİĞİNE EVET

Bakmadan Geçme