Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaklaşık 2 metre uzunluğunda, baş yapısı farklı ve kulakları dışarıda olan bir yılan sahildeki kayaların üzerinde görüntülendi. Görenleri hayrete düşüren bu yılan, kısa süre sonra gözden kayboldu.

GÖRENLER ÇOK ŞAŞIRACAK

Türkiye, sıcak iklimi nedeniyle pek çok yılan türüne ev sahipliği yapıyor. Ancak Fethiye’de görüntülenen bu yılan, birçok kişinin ilk kez karşılaştığı bir tür olarak dikkat çekti. Fethiye Limanı yakınlarındaki kayalıklarda görülen ilginç görünümlü yılan, bir süre kayalıkların üzerinde gezindikten sonra ortadan kayboldu.

YILANIN KULAKLARI DIŞARIDA

FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI... İBRAHİM BEBEK MELEK OLDU FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI... İBRAHİM BEBEK MELEK OLDU

Yılanı görüntüleyen vatandaşlardan Deniz Kuşseven, yaşadığı deneyimi şu sözlerle anlattı: “Tatil için Fethiye’ye gitmiştim. Limanda kahvaltı yaparken kenardaki kayaların üzerinde başı farklı ve kulakları dışarıda bir yılan gördüm. İlk defa böyle bir yılanla karşılaştığım için ilgimi çekti ve videoya aldım. Çevredeki pek çok kişi de telefonlarıyla yılanın görüntüsünü çekti.” Kuşseven, bu sıra dışı yılanın kısa süre sonra gözden kaybolduğunu belirterek, olayın birçok kişi için şaşkınlık verici olduğunu ekledi.