Muğla'nın Fethiye ilçesinde, içinde turistlerin bulunduğu iki otomobilin çarpıştığı korkunç bir kaza meydana geldi. 12 yaşındaki Fransız çocuk E.A., olay yerinde ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada, Fransız uyruklu N.L.'nin kullandığı 34 HBK 673 plakalı otomobil, Muğla-Fethiye kara yolu Göcek Tüneli çıkışındaki kavşakta, D.A. yönetimindeki 09 K 6044 plakalı otomobille çarpıştı.

854-3

12 YAŞINDAKİ TURİST ÇOCUK ÖLDÜ

Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da ciddi şekilde hasar gördü. Kazada, N.L. ve D.A. ile birlikte toplamda 11 kişi yaralandı. Yaralıların arasında 5 Fransız turist de bulunuyor. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları hızlı bir şekilde Fethiye ve Dalaman ilçelerindeki hastanelere kaldırdı.

FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI... İBRAHİM BEBEK MELEK OLDU FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI... İBRAHİM BEBEK MELEK OLDU

11 KİŞİ YARALANDI

12 yaşındaki Fransız çocuk E.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kaza yerindeki güvenlik kameraları incelenerek kaza ile ilgili detaylı bir analiz yapılacağı ifade edildi.