Fethiye Belediyesi, piyasalarda yaşanan büyük zamlara rağmen halk evlerindeki uygun fiyat politikasıyla dikkat çekiyor. Özellikle Bahriye Üçok Halk Evi, denize yakın konumu ve cazip fiyatlarıyla vatandaşların ilgi odağı haline gelmiş durumda. Ürün kalitesi ve sunduğu hizmetle de tam not alan halk evi, yoğun ilgi görüyor.

BAHRİYE ÜÇOK HALK EVİ'NDE ÇAY 1 TL

Halk Evi

Son beş yıldır halk evlerinde çayı 1 TL'den satışa sunan Fethiye Belediyesi, bu politikasını sürdürüyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerin piyasa koşullarına göre uygun fiyatlarla sunulduğu halk evleri, vatandaşlardan büyük beğeni topluyor.

HALK FİYATLARDAN ÇOK MEMNUN

FETHİYE AÇIKLARINDA YUNANİSTAN UNSURLARINCA ÖLÜME İTİLEN 97 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI FETHİYE AÇIKLARINDA YUNANİSTAN UNSURLARINCA ÖLÜME İTİLEN 97 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Köyceğiz’den gelen Ayşen Yılmaz ve eşi, Bahriye Üçok Halk Evi’nden memnuniyetlerini şu sözlerle ifade ediyor: “İki yıl önce Fethiye Halk Evi’ne gelmiştik ve ortamını, fiyatlarını çok beğendik. Fethiye Belediyesi’nin bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Çayın 1 TL’ye satılması harika bir hizmet. Bu uygulama, Bahriye Üçok parkına çok yakışıyor. Park geniş ve ferah, burada rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçiriyoruz.”  Bahriye Üçok Halk Evi, sunduğu uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetlerle Fethiye’de yaşayanlar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.