Fethiye'nin gözde semtlerinden Taşyaka Mahallesi'nde bulunan Şehit Ali Büyükiskilip Caddesi, bu sabah tansiyonun tavan yaptığı anlara tanıklık etti. Mahkeme kararıyla tahliye edilmesi gereken bir daire, polis ekiplerinin gözetiminde boşaltılırken, iddialara göre kiracı, "Bu evi yakar giderim!" şeklinde tehditlerde bulundu. Bu sözlerin ardından, tahliye işlemi tamamlanır tamamlanmaz çatı katından yükselen yoğun dumanlar mahalleyi adeta alarma geçirdi.

"BU EVİ YAKAR GİDERİM"

Olay yerinde bulunan polisler, anında durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ileterek itfaiye ekiplerinin hızla müdahale etmesini sağladı. İtfaiye ekipleri, alevlerin diğer katlara sıçramasını önleyerek yangını kontrol altına almayı başardı. Alevler içinde kalan dairesinin önüne gelen ev sahibi ise gördüğü manzara karşısında büyük bir şok ve üzüntü yaşadı. Polis, yangını çıkardığı iddia edilen kiracıyı bulmak için çalışmalarını sürdürürken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE