Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. yıldönümü Fethiye’de düzenlenen etkinlikle kutlandı. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından saat 18:00’de partililer, Fethiye ilçe binası bahçesinde toplandı.

Fethi̇ye'de Chp'ni̇n 101. Yildönümü Etki̇nli̇kle Kutlandi (3)

Etkinlik kapsamında, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Bugün ne kadar övünsek azdır. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’ de bir güven sağlamış, bir güven odağı olmuştur. Görüldüğü üzere ne kadar adalete ihtiyacımız var her gün görüyoruz. Ne kadar güvenliğe ihtiyacımız var görüyoruz. Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Bugün daha coşkulu kutlamıyorsak bunu sebebi verdiğimiz şehitlerimiz ve Diyarbakır’ da yaşamını yitiren Narin içindir.  Bu seneyi bu şekilde kutlayacağız, umarız seneye daha coşkulu kutlamak nasip olur. Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz."

Fethi̇ye'de Chp'ni̇n 101. Yildönümü Etki̇nli̇kle Kutlandi (4)

CHP'NİN 101'İNCİ YILDÖNÜMÜNE ÖZEL PASTA KESİLDİ

Konuşmanın ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu tarafından 101. yıldönümüne özel hazırlanan pasta kesildi.

MUĞLA ŞAMPİYONLUĞU, FETHİYE KAYMAKAMLIĞI VOLEYBOL TAKIMININ OLDU! MUĞLA ŞAMPİYONLUĞU, FETHİYE KAYMAKAMLIĞI VOLEYBOL TAKIMININ OLDU!

Fethi̇ye'de Chp'ni̇n 101. Yildönümü Etki̇nli̇kle Kutlandi

ALİM KARACA: PARTİMİZİN KURULUŞUNUN YILDÖNÜMÜNDE FETHİYE İLÇE ÖRGÜTÜMÜZLE BİR ARAYA GELDİK

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. yıldönümünde düzenlenen etkinliğe dair bir paylaşımda bulundu. Karaca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Fethi̇ye'de Chp'ni̇n 101. Yildönümü Etki̇nli̇kle Kutlandi (1)

"Kuruluşun ve Kurtuluşun Partisi 101 Yaşında! Partimizin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Fethiye İlçe Örgütümüzle bir araya geldik.

Bu anlamlı günde, geçmişimizden aldığımız güçle, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için daha büyük bir kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz."

Fethi̇ye'de Chp'ni̇n 101. Yildönümü Etki̇nli̇kle Kutlandi (2)

Editör: Huri Kaptan