FETHİYE'DE BOĞULMA PANİĞİ

Fethiye Cennet Koyu civarında boğulma tehlikesi geçiren bir vatandaşın imdadına çevredekiler ve Sahil Güvenlik yetişti. Adeta zamanla yarış sonunda sahile çıkarılan vatandaş ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

FETHİYE'DE BOĞULMA PANİĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de bulunan Cennet Koyu civarında boğulma tehlikesi geçiren ve bölgedeki vatandaşlar tarafından karadan ulaşımı olmayan bir mevkiye çıkartılan vatandaşın yardımına Sahil Güvenlik ekipleri koştu.

SAHİLDE BEKLEYEN AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

112Acil Çağrı Merkezine yapılan arama sonrası vatandaşlar tarafından taşınarak kıyıya taşınan şahıs, görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından bulunduğu mevkiden alınarak Fethiye sahilinde bekleyen 112 Acil Sağlık Ambulansı personeline sağ ve bilinci açık olarak teslim edildi.

Bakmadan Geçme