Fethiye'de 2024-2025 Adli Yılı resmi törenlerle başladı. Çelenk Sunma Töreni'nin ardından Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı tarafından resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyona Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Oğuz Özer, Muğla Barosu Fethiye Temsilcisi Avukat Burak Zor, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Burak Akanpınar ve çok sayıda hakim, savcı ve avukat katıldı.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı tarafından verilen resepsiyonda yeni adli yılın tüm yargı mensuplarına hayırlı olması temennileri dile getirildi.

FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE

ADALET HERKESE LAZIM

Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca da X hesabından yaptığı paylaşımda "Adalet dünyasının seçkin temsilcileriyle birlikte 2024-2025 yeni adli yıl açılış törenine katıldık. Hak, hukuk ve adaletin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yeni adli yılın tüm hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Adalet dünyasının seçkin temsilcileriyle birlikte 2024-2025 yeni adli yıl açılış törenine katıldık. Hak, hukuk ve adaletin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yeni adli yılın tüm hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

OKULLARDA UYUM HAFTASI BAŞLADI, ANAOKULU VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARKADAŞLARIYLA TANIŞTI OKULLARDA UYUM HAFTASI BAŞLADI, ANAOKULU VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARKADAŞLARIYLA TANIŞTI