Fethiye

FETHİYE'DE 70 YILLIK NOSTALJİK POLİS ARACINA TURİSTLERDEN YOĞUN İLGİ

Fethiye’de Turizm Polisi'nin iki yıldır kullanımda olan 70 yıllık nostaljik aracı, yaz sezonu boyunca turistlerin ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı turistler, nostaljik jeep ile fotoğraf çektirmek için sıraya giriyor.

Abone Ol

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Trafik Büro Amirliği ve Turizm Polisi Büro Amirliği ekiplerinin yaklaşık 2 yıl önce kullanıma sunduğu, Fethiye’de turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği noktalarda görevli polisler eşliğinde huzur önlemlerinde görev yapan 70 yıllık nostaljik jeep, turistlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

FETHİYE'DEKİ 70 YILLIK NOSTALJİK JEEP TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI

Yerli ve yabancı turistler, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Turizm Polisi birimlerinde tanıtım amaçlı kullanılan 1954 model nostaljik araç ile fotoğraf çektiriyor.

Nostaljik aracın, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nun talimatı ile önce gençlere ve okullarda öğrencilere yönelik polis ve polislik mesleğini sevdirme projeleri kapsamında hayata geçirildiği biliniyor. Öte yandan söz konusu araç, Fethiye’de Özel günlerde ve milli bayramlarda da tanıtım amaçlı kullanılıyor.