Bu yıl 102'nci yıl dönümü kaydedilen 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Muğla'da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma törenine; Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Dalaman Deniz Hava Üs Komutanı Deniz Albay Ahmet Emre İnal, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Çelenk sunma programını tebrikat töreni izledi.

Fethiye Zafer Bayramı

ANITA ÇELENKLER SUNULDU

Tören kapsamında ilk olarak Fethiye Kaymakamlığı, garnizon komutanlığı ve belediye çelenkleri anıta sunulurken ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasından sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Askerlik Şubesi Vekili Asteğmen Oğuz Kaan Kanik gerçekleştirdi.

Fethiye Tören

Akabinde Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Kaymakamlığı makamında tebrikleri kabul etti.

Fethiye Zafer Bayramı Tören

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA'DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sosyal medya hesabı üzerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere ilişkin bir mesaj yayımladı. Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resmi törene ve bayramlaşma programına katıldık. Bu vesileyle ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum."

FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE FETHİYE, THE TİMES GAZETESİNİN EN İYİ PLAJ TATİLİ LİSTESİNDE

Editör: Huri Kaptan