Fethiye

FETHİYE BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE ÜNİFORMA YARDIMI!

Fethiye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin kırtasiye ve üniforma ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı projeyi bu yıl da sürdürüyor. Başvurular alınmaya başladı.

Abone Ol

Fethiye Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik kırtasiye ve üniforma desteği vermeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu projede başvurular alınmaya başlandı. Başvuruları kabul edilen ve gerekli incelemelerden geçen ailelerin Belediyem kartlarına, belirlenen yardım tutarları yüklenecek. Bu bakiyeler yalnızca sisteme kayıtlı yerel esnafın dükkanlarında kullanılabilecek. Bu uygulama ile hem öğrenciler hem de yerel esnaf desteklenecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Daha önce de bu tür yardımları yaptık ve bu yıl da devam ediyoruz. Eğitimde fırsat eşitsizliği çocuklarımızın geleceğini etkiliyor. Bu konuda hassasiyetle çalışıyoruz ve hem öğrencilerimize destek vermeye, hem de yerel esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz. Belediyem Kart projesi, bu iki amaca hizmet ediyor. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kırtasiye ve Üniforma Yardımı İçin Gerekli Belgeler:

  • Beyanlı Dilekçe
  • Muhtarlıktan Fakirlik Belgesi
  • Öğrenci Belgesi