Fethiye

Fethiye Belediyesi'nden İncirköy Şenliği'ne ücretsiz ulaşım

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen İncirköy Şenliği, 29 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. Şenliğe katılacak olan vatandaşlar için ücretsiz araç tahsil edilecek.

Abone Ol

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen İncirköy Şenliği bu sene İncirköy Mahallesi’nde gerçekleşecek. Standlar ve sürpriz etkinliklerin yanı sıra konser verecek olan sanatçılarla birlikte unutulmaz bir gün yaşanacak.

İncirköy Şenliği’nde; Aysun Karasaçlı, Adem Kazan, Mustafa Selçukoğlu, Ali Tunç ve Fethiye Belediyesi Kent Orkestrası sahne alacak. İncirköy İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenecek şenlik tüm bölge halkına açık olacak.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 29 Eylül Pazar günü 11.00 ila 19.00 saatleri arasında düzenlenecek İncirköy Şenliği’ne tüm bölge halkını davet ederken, ücretsiz araç tahsil edileceği kaydedildi.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "İncirköy Şenliği’ne katılacak vatandaşlarımız için Salı Pazarı zabıta noktasından şenlik alanına 10.30’da gidiş, 19.00’da dönüş olmak üzere ücretsiz araç tahsis edecektir" ifadeleri yer aldı.