Spor Haberleri

Fenerbahçe Galatasaray şifresiz yayınlanan kanallar! FB GS maçı nasıl şifresiz izlenir?

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesini merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz nasıl izlenir?

Abone Ol

Trendyol Süper Lig 6. Hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray takımları ezeli rekabette kozlarını paylaşıyor. Kadıköy’de 21 Eylül Cumartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından Digiturk abonelerine şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Ülker Stadyumu’nda hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği karşılaşma öncesinde 5 maçta 5 galibiyet alan Galatasaray zirvede yer alırken 13 puanla Fenerbahçe ise ligde 2. sırada yer alıyor. Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak Fenerbahçe Galatasaray maçı 100’den farklı ülkede naklen futbol severlerle buluşacak.

Mücadele, 24 stadyum kamerası, 1 drone kamera ve 2 motosiklet kamerası ile kapsamlı bir şekilde takip edilecek. Her hafta 4 maça özel sunulan İngilizce dil seçeneğiyle de futbol severler farklı bir deneyim yaşayacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fenerbahçe Galatasaray maçını Digiturk aboneleri Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler. Bunun yanında bu derbi karşılaşması yurt dışında pek çok kanaldan da şifresiz yayınlanacak.

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR
Brezilya: Disney+ Brazil
Fransa: beIN Sports MAX 5
Gana: ESPN Africa
Hırvatistan: Sport Klub 2 HR
Portekiz: Sport TV2
Rusya: Match! futbol 3
Senegal: ESPN Africa
Sırbistan: Sport Klub 2 SRB
Şili: Disney+ Chile