Trendyol Süper Lig 6. Hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray takımları ezeli rekabette kozlarını paylaşıyor. Kadıköy’de 21 Eylül Cumartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından Digiturk abonelerine şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Ülker Stadyumu’nda hakem Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği karşılaşma öncesinde 5 maçta 5 galibiyet alan Galatasaray zirvede yer alırken 13 puanla Fenerbahçe ise ligde 2. sırada yer alıyor. Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak Fenerbahçe Galatasaray maçı 100’den farklı ülkede naklen futbol severlerle buluşacak.

Mücadele, 24 stadyum kamerası, 1 drone kamera ve 2 motosiklet kamerası ile kapsamlı bir şekilde takip edilecek. Her hafta 4 maça özel sunulan İngilizce dil seçeneğiyle de futbol severler farklı bir deneyim yaşayacak.

Fenerbahçe Galatasaray Şifresiz

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fenerbahçe Galatasaray maçını Digiturk aboneleri Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler. Bunun yanında bu derbi karşılaşması yurt dışında pek çok kanaldan da şifresiz yayınlanacak.

Gökhan İn kimdir, aslen nereli? Gökhan İn kimdir, aslen nereli?

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR
Brezilya: Disney+ Brazil
Fransa: beIN Sports MAX 5
Gana: ESPN Africa
Hırvatistan: Sport Klub 2 HR
Portekiz: Sport TV2
Rusya: Match! futbol 3
Senegal: ESPN Africa
Sırbistan: Sport Klub 2 SRB
Şili: Disney+ Chile

Editör: Gürel Murat