Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray takımları ezeli rekabette kozlarını paylaşıyor. Sezona müthiş bir giriş yapan son iki sezonunun şampiyonu sarı kırmızılılar zorlu Fenerbahçe deplasmanında sürprize imza atmak istiyor.

Lige 5’te 5 yaparak başlayan Galatasaray’a karşın Jose Mourinho’nun öğrencileri Fenerbahçe ise sadece Göztepe karşısında beraberlik aldı. Sahasında Kadıköy’de Osimhen’li kadroya karşın Maximin ve En-Nesyri gibi isimlerle ezeli rakibine üstünlük kurmak isteyen sarı lacivertliler bu maçı kazanmanın peşinde olacak.

Fenerbahçe Galatasaray

FETHİYESPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI, İSKENDERUNSPOR'U TEK GOLLE DEVİRDİ FETHİYESPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI, İSKENDERUNSPOR'U TEK GOLLE DEVİRDİ

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Galatasaray takımları Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Ülker Stadyumu’nda 21 Eylül Cumartesi akşamında karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray maçı Digiturk üyeleri için Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

İki takım arasında geçen sezon Kadıköy’de oynanan karşılaşma 0-0 sona ererken Rams Park’taki mücadeleyi ise Fenerbahçe deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Editör: Gürel Murat