Spor Haberleri

Fenerbahçe Galatasaray canlı FB GS şifresiz Bein Sports 1 maç izle

Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz izleme linki merak ediliyor. Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. İşte, FB GS maçı şifresiz izle linki

Abone Ol

Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz izleme linki her iki takım taraftarları tarafından araştırılan konuların başında yer alıyor. Son olarak kadrosuna Nijeryalı yıldız oyuncu Osimhen’i katan ve sezona 5’te 5 ile başlayarak liderlik koltuğunda oturan Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe deplasmanda konuk oluyor.

Ülker Stadyumu’nda 21 Eylül Cumartesi akşamında saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray maçını Digiturk aboneleri Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebiliyor.

Ligde geride kalan 5 hafta sonunda sarı kırmızılılar 15 puanla liderlik koltuğunda yer alırken Fenerbahçe ise 13 puanla hemen peşinde yer alıyor.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Becao, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Fred, Amrabat, Tadic, Maximin, Dzeko

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Sallai, Osimhen

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR

Fenerbahçe Galatasaray maçını Digiturk aboneleri Bein Sports 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı izleyebilecekler. Bunun yanında bu derbi karşılaşması yurt dışında pek çok kanaldan da şifresiz yayınlanacak.

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR
Brezilya: Disney+ Brazil
Fransa: beIN Sports MAX 5
Gana: ESPN Africa
Hırvatistan: Sport Klub 2 HR
Portekiz: Sport TV2
Rusya: Match! futbol 3
Senegal: ESPN Africa
Sırbistan: Sport Klub 2 SRB
Şili: Disney+ Chile