Geçtiğimiz ay, Kızılay'ın Eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın karıştığı ölümlü kaza sonucunda 16 yaşındaki motorsikletli bir genç hayatını kaybetmişti. Tutuksuz yargılanan Kınık'ın bir süredir hiçbir yerde görülmemesi üzerine kaynağı ve herhangi bir resmiyeti bulunmayan bu bilgi ile ABD'nin California eyaletine yerleştiği iddia edildi. 

Hadise geçtiğimiz ay İstanbul'a bağlı Beykoz ilçesinde KavacıkMahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde gerçekleşti. Seyahat eden iki genç 17 yaşındaki Selim Öztürk yönetimindeki motorsikletin arkasında oturan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki o sırada geçmekte olan Fatma Zehra Kınık'ın yönetimindeki araçla çarpışmış, çocuklar kaza sonrası hastaneye kaldırılmış ve Çeki kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 

%50 - %50 KUSURLU

CEYHAN'DA KATLİAM GİBİ KAZA! İŞÇİ SERVİSİ TIRLA ÇARPIŞTI; 4 ÖLÜ, 6 YARALI CEYHAN'DA KATLİAM GİBİ KAZA! İŞÇİ SERVİSİ TIRLA ÇARPIŞTI; 4 ÖLÜ, 6 YARALI

Kaza sonrası iki tarafında yaralandığı hadisenin hazırlanan tespit raporunda iki tarafın şoförünün de eşit şekilde kusurlu olduğu bildirilmiş, gözaltına alınan Fatma Zehra Kınık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Herhangi bir yurtdışı yasağı da konulmayan Kızılay Eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletine taşınarak yerleştiği iddialar arasında.