Tarihinin ilk Süper Lig maçını Bodrum Şehir Stadyumu'nda Gaziantep FK ile oynayan ve 90+7'de kalesinde gördüğü şanssız golle 0-1 mağlup olan Sipay Bodrum FK, 2. haftada Eyüpspor deplasmanında.

Yeşil-Beyazlılar, Süper Lig tarihindeki ilk gollerini atmak ve 3 puana uzanmak istiyor. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir maç öncesi yaptığı açıklamada “Rakibimiz ile birbirimizi iyi tanıyoruz. Zor bir rakip ile zor bir maç olacak. Biz de bu zorluğa göre hazırlanıp, ligdeki ikinci sınavımızdan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” dedi.

EYÜPSPOR - SİPAY BODRUM FK CANLI İZLEME LİNKİ

Eyüpspor - Sipay Bodrum FK maçı bu akşam saat 21.00'da başlayacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki maçın hakemi Halil Umut Meler. Meler'in yardımcılılarını Çağlar Uyarcan ve Gökhan Barcın yapacak.

Zorlu mücadelede VAR'ın başında Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR'da ise Hakan Yemişken görev yapacak.

TRT 1 neden şifreli? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz izleme TRT 1 neden şifreli? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz izleme

Eyüpspor - Sipay Bodrum FK maçı beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanıyor. Maçı şifresiz ve canlı izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

TAŞDEMİR: ÇOK GOL KAÇIRDIK

Gaziantep FK maçı sonrası üstün oynadıklarını ve çok gol kaçırdıklarını söyleyen Taşdemir, şunları söyledi:

Sadece bu maçı değil, seyircisiz oynamak bence bütün maçları etkiliyor. Bütün oyunlar yavan bir hale bürünüyor ama biz o yavanlığı aslında futbol anlamında çok doğru yerlere götürdük, çok doğru oynadık. Ama sonuca gidemedik, yapamadık. Çok gol kaçırdık ama çok üstün oynadık. Çok iyi oynadık ama maalesef mağlup olduk. Bu ligin de gerçeği bu, pozisyon vermeden de mağlup olabiliyorsunuz. Dolayısıyla son düdüğe kadar bitiş düdüğüne kadar sahanın içinde kalmanız ve o konsantrasyonu bozmamamız gerekiyor.

Biliyor muyduk? Biliyorduk ama ona rağmen yine maalesef bir gol yedik bir korner attı rakibimiz ve bir gol buldu. İyi mücadele etti rakibimiz ama biz daha iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Ama bu maç geride kaldı. Artılarımız çok fazla. Tekrardan seyrettiğimizde, değerlendirdiğimizde tabii ki eksilerimiz de var. Eksiklerimizi az oynadığımız eksik yaptığımız işleri çoğaltarak yaptığımız şeylerin üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz."

ÖZET I BODRUM FK -GAZİANTEP FK 90+7'DE MAĞLUBİYET GELDİ (0-1 MAÇ SONUCU) ÖZET I BODRUM FK -GAZİANTEP FK 90+7'DE MAĞLUBİYET GELDİ (0-1 MAÇ SONUCU)