Gündem Haberleri

Eve gelen polis memurunu sırtından 7 kez bıçaklayan saldırganın 33 suç kaydı olduğu ortaya çıktı!

Konya'da ihbar üzerine eve gelen polis memurunu sırtından 7 kez bıçaklayan saldırgan E. K.'nın son 1 yılda karıştığı suçlardan dolayı 10 kez gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi. Saldırganın ayrıca "oto hırsızlığı", "yaralama", "uyuşturucu kullanmak" ve "yağma" gibi suçlardan toplamda 33 kaydının olduğu ortaya çıktı.

Loading...

Abone Ol

Konya'da görevli polis memuru Mustafa Topuz'un (38) sağlık görevlilerine eşlik etmek için gittiği ihbarda E. K. (29) tarafından uğradığı bıçaklı saldırı Türkiye'yi derinden etkiledi.

Selçuklu Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'ta saat 10.30 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, bir kişinin sinir krize geçirdiği yönünde ihbar gelmesi üzerine adrese polis, eşliğinde sağlık görevlisi sevk ekildi. Ekipler evin önünde kapının açılması için beklerken, sinir krizi geçirdiği öne sürülen E. K. elinde bıçakla saldırdı. 

POLİS MEMURU 7 BIÇAK DARBESİYLE AĞIR YARALANDI

Söz konusu saldırıda polis memuru Mustafa Topuz, sırtından aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Başka bir polis memuru tarafından sırtından vurulan saldırgan ise hafif yaralandı. Yaralı polis memuru Topuz, ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan ise başka bir ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne götürüldü. 

Görevi başında saldırıya uğrayan ve tedaviye alınan Topuz'un hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

SALDIRGAN BİR YIL İÇİNDE 10 KEZ GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILMIŞ

Saldırgan E. K.'nın, "oto hırsızlığı", "yaralama", "uyuşturucu kullanmak", "yağma" gibi suçlardan 33 kaydının olduğu ve son 1 yılda karıştığı suçlar nedeniyle 10 kez gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı.