Spor Haberleri

Erman Toroğlu Fenerbahçe'yi bombaladı: 'Mourinho tam bir fiyasko'

Eski hakemlerden yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-1 devirmesinin ardından Mourinho’ya sitemde bulundu. Bu zamana kadar sarı lacivertlilerin oynadığı maçlara değinen Toroğlu, ‘Fiyasko’ ifadesini kullandı.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda konuk olduğu ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-1 ile geçerken 6’da 6 yaptı ve 18 puanla liderliğini daha da sağlamlaştırdı. Sarı kırmızılıları zafere götüren golleri; Livakovic (k.k), Mertens ve Sara kaydederken sarı lacivertlilerin tek golü penaltıdan Dzeko’yla geldi.

Karşılaşma sonunda teknik direktör Jose Mourinho’ya yüklenen Erman Toroğlu, “Mourinho bugün satranç gibi oynadı, çok fazla oynarsan bozarsın. Mourinho'nun Feneri tam bir fiyasko. 10'uncu maç ne yaptılar?” ifadelerini kullanarak sitemde bulundu.

Ayrıca sarı lacivertlilerin şampiyonluk konusuna da değinen Toroğlu, “Fenerbahçe bu gidişle zor şampiyon olur. Galatasaray bugün hiç hava almayacak şekilde galip geldi. Galatasaray'ın stoperleri bugün en rahat maçlarını oynamıştır” dedi.