Gündem Haberleri

Enişteden baldıza düğün hediyesi! Önce anahtar verdi, sonra boynundan öptü

Sosyal medyada yayılan bir düğün görüntüsü büyük tepkilere neden oldu. Yeni evlenen baldızına evinin anahtarını veren enişte, ‘Farz edelim ki babasının evine gidemedi, benim kapım her zaman ona açık’ dedikten sonra sarılarak boynundan öpmesi büyük bir infial yarattı.

Loading...

Abone Ol

Sosyal medyada yayımlanan bir düğün törenindeki takı merasimi esnasında enişte ile baldız arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Özellikle son dönemlerde düğünlerde kaydedilen ilginç görüntülere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Takı töreni sırasında kaydedilen görüntülerde eniştenin baldıza evinin anahtarını hediye etmesi ve daha sonrasında da boynundan öpmesi sosyal medyada büyük tepkilere sebebiyet verdi.

Duygu dolu anların yaşandığı ve baldızın konuşmadan etkilenerek ağladığı anlarda, eniştenin, "Yaptığım kayınbabama saygısızlık olmasın. Farz edelim ki babasının evine gidemedi, benim kapım her zaman ona açık" şeklindeki sözleri davetliler tarafından uzunca süre alkışlandı.

Sosyal medyada paylaşılan videonun altındaki yorumlarda ise “Enişte kim oluyor da evinin anahtarını falan veriyor, ne zamandan beri böyle bir gelenek var, ayrıca gelini boynundan öpen enişte mi var, nasıl bir zamana düştük” ifadesi dikkatlerden kaçmadı.