Adana'da emekli astsubay Y.E. (53), tartıştığı eşi Seda Ergül'ü (35) tabanca ile öldürdü. Çiftin 3 çocuğunun da o anlarda evde olduğu öğrenildi.

ARABA KAVGASI YAPTILAR


Bugün saat 12.30 sıralarında Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi Öz Mehtap Apartmanı'nda emekli astsubay Y.E. eşi Seda Ergül'e hafif ticari aracıyla şehir dışına çıkacağını söyledi. Seda Ergül'ün, iddiaya göre aracın kendisine lazım olduğunu belirtmesi üzerine çift arasında tartışma çıktı.evde olduğu öğrenildi.doğru hareket edecek.

YILDIZ VOLEYBOLCUNUN ÖLÜM NEDENİ GIDA ZEHİRLENMESİ! EN SON MANTARLI TAVUK SALATASI YEMİŞ YILDIZ VOLEYBOLCUNUN ÖLÜM NEDENİ GIDA ZEHİRLENMESİ! EN SON MANTARLI TAVUK SALATASI YEMİŞ

emekli-astsubay-esi-tabanca-ile-vurarak-oldurdu-16469034_6639_m

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ


Tartışmanın büyümesi ile Y.E. 3 çocuğunun gözleri önünde eşine tabancayla ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlarla göğsünden yaralanan Ergül, kanlar içinde yere yığıldı. Yaşar Ergül ise çocuklarını da evde bırakıp, kaçtı.

"SENİN KANINI İÇECEĞİM"


Silah seslerini duyan komşularının ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi Seda Ergül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Haberi alan Seda Ergül'ün yakınları, apartmanın önüne gelerek gözyaşı döktü. Baba Hacı Ömer Güveloğlu, "Senin kanını içeceğim. Benim tek kızım, tek göz ağrımdı. Niye aldın onu benden? Kızım senin yaşayacağın çok yaşın vardı, niye öldün?" diyerek sinir krizi geçirdi.

emekli-astsubay-esi-tabanca-ile-vurarak-oldurdu-16469034_9072_m

EVİN YAKININDA YAKALANDI


Kaçan Y.E. ise polis ekiplerince eve yakın bir sokakta yürürken yakalandı. Çiftin çocukları Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, savcının ifadelerini alacağı öğrenildi.

emekli-astsubay-esi-tabanca-ile-vurarak-oldurdu-16469034_9596_m