Spor Haberleri

Elif Karaarslan kimdir? Hakem Elif Karaarslan kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesabı nedir?

TFF Tahkim Kurulu tarafından cinsel ilişki görüntüleri ayyuka çıkan Süper Lig eski hakemi ve gözlemci Orhan Erdemir ile hakem Elif Karaarslan’ın lisanslarını iptal etti. Peki, Elif Karaarslan kimdir, aslen nereli?

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, sosyal medyada cinsel içerikli görüntüleri ortaya çıkan hakem Elif Karaarslan ile Süper Lig eski hakemi ve gözlemci Orhan Erdemir’in lisanslarının iptal edildiğini duyurdu. Bu karar göre; ikilinin ömür boyu hak mahrumiyeti cezaları da kesinleşmiş oldu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde kamuoyuna yansıyan ve futbol camiasına bomba gibi düşen bu olay TFF Tahkim Kurulu'nun son kararı neticesinde de belgelendi. Orhan Erdemir ayrıca kendisi ile ilgili ortaya çıkan bu görüntülerin rızası dışında paylaşıldığını da sözlerine ekledi.

Elif  Karaarslan ise olayla ilgili olarak verdiği savunmasında kendisiyle ilişkilendirilen görüntülerin tamamen asılsız olduğunu savunması dikkatlerden kaçmadı.

ELİF KARAARSLAN KİMDİR?

Elif Karaarslan, 9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi. Alt liglerde hakemlik yapan Karaarslan, 24 yaşında ve aslen İstanbulludur. Sosyal medya hesabındaki paylaşımları ile de dikkat çekmektedir.

Henüz 16 yaşında iken Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın formasını giyen Elif Karaarslan o dönemde ön çapraz bağlarını kopartarak sakatlandı. Sakatlığı sonrasında futbola veda ederek hakem olmaya karar verdi ve ilk maçına 29 Şubat 2020 tarihinde çıktı.

Evli olmayan 24 yaşındaki Elif Karaarslan sosyal medyada elifkaraarslan_17 adlı Instagram hesabını kullanmaktadır.