Gündem Haberleri

Elif Karaarslan hakemlik mesleğini 12'den vurdu! Bu benim için çerez parası

Sosyal medyada ortaya çıkan cinsel ifşa videosu sonrasında hakemlikten atılan Elif Karaarslan gerçekleri ortaya koydu. Hakemlikten kazandığı parayı açıklayan Karaarslan, TFF tarafından kendisine verilen ömür boyu men cezasına büyük tepki gösterdi.

Abone Ol

Eski hakemlerden Orhan Erdemir ile ilgili cinsel ifşa videosu ortaya çıkan ve hakemlikten ömür boyu men edilen Elif Karaarslan herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı. Erdemir'in bir kadın ile cinsel ilişkiye girdiği görüntüleri servis edilirken o videodaki kadının hakem Elif Karaarslan olduğu iddiaları spor basınına bomba gibi düşmüştü.

Videonun yapay zeka ürünü olduğunu iddia eden Karaarslan, o şahsın kendisi olmadığını ve avukatlarının bu iftiralar hakkında yasal işlem başlatacağını da söylemişti.

Yönettiği bir karşılaşmadan aldığı parayı sosyal medya hesabından açıklayan Karaarslan, 90 dakika başına 200 TL aldığını söyleyerek, “Bu kazandıklarımın yanında çerez parası” diyerek herkesi şaşkına çevirdi. Hakemliği hobi olarak yaptığını da sözlerine ekleyen Karaarslan, Süper Lig’de maç yöneten çoğu hakemin torpilli olduğunu da iddia etti.