Gündem Haberleri

EĞLENCE MEKANINDA KADIN MÜŞTERİLERE...

M.M.D.'nin 13, V.T.'nin 12 suç kaydı olduğu belirlendi. İkisi de "kasten yaralama" ve "cinsel taciz" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Abone Ol

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında, işletme görevlileri ile üç kadın müşteri arasında çıkan tartışma sonrasında kadınlar darbedildi. Kadın müşteriler telefonlarını şarj etmek için bekledikleri sırada, mekanın kapanacağı belirtilerek hesap getirildi. Bu duruma itiraz eden kadınlarla işletme çalışanları arasında gerilim yaşandı ve kavgaya dönüştü.

Olayın ardından yapılan polis açıklamasına göre, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi'ndeki eğlence mekanında yaşanan kavga sonucunda kadınları darbeden M.M.D. ve V.T. adlı iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, olay sırasında kadınları darbettikleri görüntülerle tespit edildi.

Yapılan incelemelerde, M.M.D.'nin 13, V.T.'nin ise 12 suç kaydı bulunduğu belirtildi. İki şüpheli, "kasten yaralama" ve "cinsel taciz" suçlarından adli makamlara sevk edildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddete karşı tavırlarını net bir şekilde ortaya koydu. Bakan Yerlikaya, "Gereği yapıldı. Kadına şiddet uygulamaya kalkan her kim olursa affetmeyiz! Eğer buna cüret eden olursa hukuk önünde hesabını verir" dedi.