Dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Kylie Minogue, Bodrum'da Mandarin Oriental Otel'in kuruluşunun 10. yıl partisinde konser verdi. Konser anları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü yıldızın sahnesine iş, sanat ve spor camiasından birçok kişi katıldı. 

"Can't Get You Out Of My Head", "Padam Padam" ve "All The Lovers"' gibi hit şarkıları bulunan 55 yaşındaki Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue'u aralarında Revna-Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Alara Koçibey, Burcu Esmersoy’un da olduğu birçok ünlü sima dinledi.

Kylie Minogue Bodrum2

Resim

Gecede, Kylie Minogue’in konserinin ardından, dünyanın en iyi DJ’leri arasında gösterilen ve MOHG tarafından özel olarak davet edilen Charlotte de Witte sahne aldı.

Otelin özel plajında, aylardır üzerinde çalışılan bir konsept ve program üzerine kurgulan 10. yıl kutlamaları, Mandarin Oriental, Bodrum’un, seçkin lüksü Bodrum’a taşımasıyla başlayan ve Bodrum’un marka hikayesini başlatan yolculuğunu temsil eden bir temayı yansıttı.

Bodrum mandalinası ve Ege güneşini temsil eden turuncu, 10. yıl gold temalarıyla birlikte; bu sene otelin ikonu olarak ilan edilen ve Bodrum’un şansını temsil eden uğur böceği görsel tasarımlarıyla gecede misafirlere özel bir ambiyansın ayrıcalığını sundu. 

MEME KANSERİNİ YENDİ

Hastalığı için ameliyat olmasının ardından yaklaşık sekiz da kemoterapi alan Minogue, 2006 yılında ise tedavisinin başarılı olduğunu ve kanseri yendiğini açıklamıştı.

"Time dergisi tarafından 2024'te 'dünyanın en etkili insanlarından biri' olarak gösterilen Kylie Minogue, Bodrum'da unutulmaz bir gece yaşattı.

BODRUM'DA 4 FARKLI GÖÇMEN OLAYI: 114 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI BODRUM'DA 4 FARKLI GÖÇMEN OLAYI: 114 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

BODRUM ANTİK TİYATRO'DA SILA COŞKUSU BODRUM ANTİK TİYATRO'DA SILA COŞKUSU

Editör: Haber48 Editör