FENERBAHÇE

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son hafta maçında Slovakya temcilcisi Spartak Trnava'yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde goller Ferdi Kadıoğlu, Dusan Tadic ve Edin Dzneko'dan (2) geldi. Sezona bu organizasyonda 2. eleme turundan başlayan Fenerbahçe, H Grubu'nu 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puanda tamamladı. Kanarya, 6 maçta rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Kadıköy'de bu sezon Nordsjaelland ve Ludogorets'i 3-1'lik skorlarla mağlup eden Fenerbahçe, deplasmanda ise Spartak Trnava'yı 2-1 yenmişti. Sarı-lacivertliler, dış sahada Ludogorets ve Nordsjaelland maçlarından mağlup ayrıldı.

Grubun diğer müsabakasında Nordsjaelland'ı 1-0 mağlup eden Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad ise 12 puanla adını bir üst tura yazdıran takım oldu.

BEŞİKTAŞ

FETHİYE'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONA BAŞLADI FETHİYE'DE NEFES KESEN ŞAMPİYONA BAŞLADI

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Lugano ile mücadele etti. Konferans Ligi'ne veda eden Beşiktaş, oynanan maçı 2-0 kazandı ve grubu 4 puanla 3. sırada tamamladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son maçında Lugano’ya konuk oldu. Karşılaşma Letzigrund Stadı'nda oynandı. Konferans Ligi'ne veda eden Beşiktaş, Lugano'yu 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından siyah-beyazlılar, D grubunu 3. sırada 4 puanla bitirdi.