Çember-23 operasyonu: Hapis cezası ile aranan 4 bin 139 kişi yakalandı Çember-23 operasyonu: Hapis cezası ile aranan 4 bin 139 kişi yakalandı

Beyaz TV ekranlarında görmeye alıştığımız sivri dili ile tanınan ve ROK olarak bilinen ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, domuz eti çıkan ünlü köfteciyi duyurdu. Köftede çıkan domuz eti skandalı sonrasında çarpıcı ifadeler kullanan Kütahyalı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı listede ismi gördüğünü doğruladı.

ROK, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı taklit ve tağşiş ürünler listesinde Köfteci Yusuf'un adını gördüğünü söyleyince olanlar oldu.

Rasim Ozan Kütahyalı Domuz Eti Köfteci

Kütahyalı, "Dedikodu değil, bizzat gördüm..." diyerek iddiasını Ankara Devlet Laboratuvarı raporuyla desteklediğini de doğruladı.

ROK, "Tarım Bakanlığı'nın son analiz raporunu bizzat gördüm. Dedikodu değil. Ankara Devlet Laboratuvarı’nda var. Bu listede Köfteci Yusuf var. Köfteci Yusuf’un patronları da bunu biliyor. Onlar itiraz etmiş ve durdurma almışlar. Bir, franchise şirket bu… Kendiyle ilgili olmayabilir. Tedarikçi şirket olabilir. Bu konuda bir açıklama yapılsın. Gıda güvenliği adına bunu aydınlatması lazım. Türkiye gıda konusunda uçuruma sürükleniyor" dedi.

Editör: Tolga Murat