MUĞLA'DA KBRN DENETİMİ VE SAĞLIK PERSONELLERİNE YÖNELİK EĞİTİM MUĞLA'DA KBRN DENETİMİ VE SAĞLIK PERSONELLERİNE YÖNELİK EĞİTİM

DİSK Genel İş Sendikası Muğla 2 No’lu Şube’nin olağan genel kurulunda, Heybet Özman yeni başkan olarak seçildi. Seçim sonucunda Özman, 97 oy alarak başkanlık görevine gelirken, rakiplerinden Hikmet Uludağ 41 oy, Muhterem Saynak ise 13 oy aldı. Mevcut Başkan Yücel Avcı ise bu seçimde aday olmadı.

MEVCUT BAŞKAN ADAY OLMADI

Yeni Başkan Heybet Özman, işyerlerinde yaşanan sorunlara yeterince çözüm üretilmemesi, işçilerin taleplerinin karşılanmaması ve sendika içi demokrasinin yeterince işletilmemesi gibi konulara dikkat çekti. Özman, bu sorunları çözme gücüne sahip olduklarını belirterek, yeni yönetimin yapılan yanlışlardan ders çıkararak ilerleyeceğini ifade etti.

YENİ BAŞKAN HEYBET ÖZMAN OLDU

Özman ayrıca, "İnsanca yaşayacak bir ücret elde etmek için kararlı bir mücadele vereceğiz. Vasıf ve sorumlulukların gereğini yerine getirecek, zamları sembolik rakamlardan çıkararak gerçekçi düzeylere yükseltecek ve emsal belediyelerdeki işçilerin ücretlerinin altında sözleşme imzalamayacağız" dedi. Yeni yönetim, sendika içindeki değişim ve iyileştirmelerle ilgili güçlü bir mesaj verdi.

Muhabir: Burcu Dincel