Bodrum

DİLAN ÇİÇEK DENİZ VE RAFAEL CEMO ÇETİN BODRUM'DA AŞK TAZELİYOR!

Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin tatil için Bodrum'u tercih etti. Bol bol birbiriyle vakit geçiren ünlü çift adeta Bodrum'da aşk tazeledi.

Abone Ol

Özel hayatıyla sıkça gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz (29) ve Rafael Cemo Çetin'in (32) ilişkisi hız kesmeden devam ediyor. Ünlü oyuncu ve sevgilisi, Bodrum Türkbükü'nde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.

BODRUM'DA AŞK DOLU ANLAR

Dilan Çiçek Deniz ile yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin, bir süredir gözlerden uzak yaşadıkları ilişkileriyle dikkat çekiyor. Çift, önceki gün Bodrum Türkbükü'nde bir otelin iskelesinde romantik anlar yaşarken görüntülendi.

Rafael Cemo Çetin, şezlongunda güneşlenirken, Dilan Çiçek Deniz neşeli haliyle dikkat çekti. İskelede yürüyüş yaparak uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştiren ünlü oyuncu, daha sonra sevgilisinin yanına dönerek sohbete devam etti.

FİT HALİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Yoğun geçen sezonun yorgunluğunu Bodrum'da atan Dilan Çiçek Deniz, fit ve enerjik haliyle herkesin beğenisini topladı. Çiftin Bodrum'da geçirdikleri keyifli anlar, tatilcilerin ve basının ilgisini çekti.