Mardin'de üç kişi 12 Eylül 2024 gecesi saat 03.00 sıralarında Merlin Konağı adlı mekanda adeta terör estirdi. S.Ö. adlı bir şahıs darp edilip zorla mekandan çıkarılarak bir araca bindirildi. İncelemeler sonucu bahse konu aracın, Mardin Büyükşehir Belediyesine ait Mercedes marka makam aracı olduğu ve S.Ö.’nün araç içinde de darp edildiği görüldü.

FAİLLERİN AHMET TÜRK'ÜN YEĞENLERİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Olayın faillerinin ise Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yeğenleri olduğu ve olay esnasında alkollü oldukları ortaya çıktı. Diğer yandan zanlılara yönelik yapılan incelemede 130 promil alkollü oldukları belirlendi. Failler, S.Ö.'yü darp ettikten sonra Cevizpınarı Mahallesi yakınlarındaki anayol kenarına bıraktı. Bunun üzerine S.Ö., Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesinden darp raporu aldı.

NARİN GÜRAN'IN OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU; BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ NARİN GÜRAN'IN OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU; BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

AHMET TÜRK'ÜN YEĞENLERİ TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yeğenleri H. Türk, H. L. Türk ve H. R. Türk, 13 Eylül 2024'de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Büyük yankı uyandıran olayla ilgili başlatılan soruşturmanın derinleştirileceği aktarıldı.

Editör: Huri Kaptan