Gündem Haberleri

Devlet Bahçeli elini öpmek isteyen Süleyman Soylu'yu engelledi

TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu arasında çok konuşulacak ilginç anlar yaşandı. Kameralara yansıyan o anlara ait kayıtlara göre Soylu, arabasına binen Bahçeli'nin elini öpmeye çalıştı ancak Bahçeli nezaketle bu hamleyi engelledi. Söz konusu anlar gündem oldu.

Loading...

Abone Ol

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmek istedi. MHP lideri Bahçeli, "Estağfurullah" diyerek, Soylu'nun elini öpmesine izin vermedi.

SÜLEYMAN SOYLU, DEVLET BAHÇELİ'NİN ELİNİ ÖPMEK İSTEDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni yasama yılı açılışının ardından Meclis'ten ayrılmak üzere arabasına bindiği esnada, yanına AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu yaklaştı. B Yüzü'nün aktardığı görüntüye göre Soylu, Bahçeli'ye hitaben "Efendim Allah sağlık versin" diye seslendi. 

BAHÇELİ İZİN VERMEDİ

Akabinde Soylu, Bahçeli'nin elini öpmek için hamle yaptı. Ancak Bahçeli, "Estağfurullah" diyerek, Soylu’yu nezaketle engelledi. İkili arasında sıcak bir vedalaşmanın da yaşandığı o anlar medyanın gündemine oturdu.