Magazin Haberleri

Demir Arolat kimdir? Metin Arolat'ın abisi neden öldü?

Dert Değil albümü ile 90’lı yıllarda müzik piyasasını sallayan Metin Arolat’ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Trajik hayatı ile zaman zaman zor günler geçiren Arolat’ın abisi Demir Arolat’ın zamansız ölümü de şoke etmişti. Peki, Demir Arolat kimdir?

Abone Ol

90’lı yıllara damgasını vuran sanatçılar arasında gösterilen Metin Arolat, 52 yaşında sahne aldığı bir mekanda geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Son olarak Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına katılan Arolat’ın samimi açıklamaları dikkatlerden kaçmadı.

Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne alan Metin Arolat’ın performansına ara verdikten hemen sonra sahneye döndüğünde ilk şarkısını söylerken bir anda yere yığıldığı belirtildi. Sağlık ekiplerinin çağrılması sonrasında kendisine kalp masajı yapılan Arolat’ın duran kalbi yeniden çalıştırıldı.

Metin Arolat’ın cenazesinin, 22 Eylül Pazar günü Teşvikiye Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası memleketi İzmir’e gönderileceği ve Pazartesi günü de Hacımustafa Beşikçioğlu Camii'nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılınacağı ve ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedileceği kaydedildi.

DEMİR AROLAT NEDEN ÖLDÜ?

Metin Arolat’ın abisi Demir Arolat geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Metin Arolat ise bu ölümün ardından yönetmen olmak ve müzik yapmak için İstanbul’a taşınmak durumunda kaldı.