Datça'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Altın Badem Ödülleri, törenle sahiplerine takdim edildi. Datça Altın Badem Festivalleri kapsamında gerçekleştirilen anlamlı gecede, sanat dünyasının önde gelen isimleri onurlandırıldı. Mesleklerinde büyük başarılara imza atan ve yıllarını sanata adamış tiyatro oyuncuları, dizi ve dublaj sanatçıları ile Yeşilçam'ın ünlü yönetmeni Ümit Efekan, Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldü. Gecede ödül alan sanatçılar alkış yağmuruna tutuldu.

Datça’da 4. Altin Badem Ödülleri̇ Bi̇rbi̇ri̇nden Ünlü İsi̇mler Onurlandirildi

PLAJLARI RANTA TESLİM EDEN DATÇA BELEDİYE BAŞKANI AYTAÇ KURT VATANDAŞA "DALKAVUK" DEDİ PLAJLARI RANTA TESLİM EDEN DATÇA BELEDİYE BAŞKANI AYTAÇ KURT VATANDAŞA "DALKAVUK" DEDİ

TÖRENDE NARİN İÇİN SAYGI DURUŞU

Ayrıca törende unutulmaz anlar da yaşandı. Yönetmen Nebil Özgentürk, ölümü ile Türkiye'yi derinden sarsan 8 yaşındaki küçük Narin için saygı duruşunda bulunulmasını istedi. Özgentürk'ün duyarlı davranışı, geceye katılanları derinden etkiledi. Öte yandan sanatçılar da sahneden çocuk istismarı, hayvan hakları, özgürlüklerin kısıtlanması, insan hakları ihlalleri ve kadın cinayetleri konularında toplumsal farkındalık çağrısı yaptı.

Ödül töreni gece geç saatlere kadar sürdü. Çok sayıda sanatçının ve kurumun katılım sağladığı gece, hem sanatsal başarıların ödüllendirildiği hem de toplumsal duyarlılığın öne çıktığı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. 

Editör: Huri Kaptan