Siyaset Haberleri

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AÇIKLANDI MI?

Gazeteci Altar Zeyhan, sosyal medya hesabından CHP'nin 28'inci dönem milletvekili seçimleri için belirlendiği öne sürülen listeyi "Elden ele dolaşan CHP milletvekili aday listesi" başlığı ile paylaştı.

Abone Ol

Altar Zeyhan yaptığı paylaşımda; "Partilerin vekil listelerini YSK'ya teslim etmeleri için tanınan süre bugün doluyor. CHP’de listeler için son rötuşlar yapılıyor. Eski Ak Parti Milletvekili, şuan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın Muğla CHP'den 4'üncü sıra milletvekili adayı olarak gösterileceği iddia ediliyor.

Elden ele dolaşan listede 1. sırada Cumhur Uzun, 2. sırada Gizem Özcan, 3. sırada Süreyya Öneş Derici, 4. sırada Selçuk Özdağ, 5. sırada Mehmet Demir, 6. sırada Fatma Gebeş Çimen ve 7. sırada Salih Büyükdöverlioğlu yer alıyor.

Bir dönem Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışan Özdağ, 13 Eylül 2019 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi üyeliğinden istifa etti. 12 Aralık 2019 tarihinde eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile birlikte Gelecek Partisi'nin kurucuları arasına katıldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Altar Zeyhan