Tüm illerimizde olduğu gibi Muğla’da da partilerin aday tanıtım toplantıları devam ediyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28'inci dönem milletvekili seçimine kısa bir zaman kala siyasi partiler saha çalışmaları ve aday tanıtım toplantılarını tüm hızıyla sürdürüyor.

EĞİTİMİN AMACI ALLAH KORKUSUDUR POLEMİĞİ: AKAR'DAN ÖZEL'E TAZMİNAT DAVASI EĞİTİMİN AMACI ALLAH KORKUSUDUR POLEMİĞİ: AKAR'DAN ÖZEL'E TAZMİNAT DAVASI

Muğla’da son olarak Pazar günü CHP Muğla 28'inci Dönem milletvekili adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Muğla’nın hemen hemen tüm ilçelerinden yoğun katılımın olduğu 700 kişilik salonda birçok partili de toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı.

Partililer salondaydı ancak gözler bir kişiyi aradı. Millet İttifakı içinde yer alan Gelecek Partisi milletvekili adayı Selçuk Özdağ’ın 4’ncü sırada yer aldığı listenin tanıtım toplantısına katılmaması dikkat çekti.

MİLLET İTTİFAKI İÇİNDE ÇATIRDAMALAR MI VAR?

Milletvekili adaylarının ve tüm partililerin büyük bir heyecanla beklediği toplantıya bir milletvekili adayının katılmamış olması akıllara “Millet İttifakı içinde çatırdamalar mı var?” sorusunu getirdi.

Selçuk Özdağ’ın katılmama gerekçesi ile daha da dikkat çekti. Özdağ’ın Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bir programına katıldığı gerekçesiyle toplantıya katılmadığı belirtildi.

Öte yandan, Ahmet Davutoğlu’nun bir süredir rahatsızlığı sebebiyle program düzenlemediği sadece dün, Altılı Masa liderleriyle birlikte Turgut Özal’ın anı mekanının açılış törenine katıldığı öğrenildi. Açılış töreni bilgilerinde ve törende çekilen fotoğraflarda Selçuk Özdağ’a rastlanmazken, Özdağ’ın kendisinin de törene ilişkin hiçbir paylaşımının bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim