CHP MUĞLA İL BAŞKANI EROL SÖZCÜ VE HALK TV'Yİ SUÇLADI
Partililerle bayramlaşma için Muğla'nın Köyceğiz ilçesine giden CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol konuşmasının bir bölümünde, 'Halk TV, Sözcü TV ihanet çetesi arkadaşlar. Parayı Cumhuriyet Halk Partisi'nden alıyorlar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanlarımıza kışkırtarak parti içinde sorgulama yaratmaya çalışıyorlar' ifadelerini kullandı.
Sözcü gazetesi ise bugün, CHP'ye yaptığı çağrıda, "CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, başta Sözcü TV olmak üzere muhalif kanalları CHP'den para almakla suçlayıp 'ihanet çetesi' dedi. Çağrımız, CHP'yi zan altında bırakan bu iftirayı genel başkana ve genel merkeze sormanızdır. Kime, ne kadar ödenmiş, açıklasınlar. Kamuoyu aydınlansın" denildi.
CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise, partisinin il başkanının iddialarını yalanlayarak, "Her parti gibi seçim döneminde televizyon kanallarına yaptığımız ödeme dışında bir ödememiz yoktur" dedi.
Kaynak: Duvar
Bakmadan Geçme





