AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün belediyenin borçlarını ödeyebilmek amacıyla bazı gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurduğunu anlattı. Gökmen, Cumhur İttifakı meclis üyeleri ile bu duruma karşı geçen hafta tepkilerini dile getirdiklerini söyledi. Satılacak gayrimenkullerden birinin Marmaris Sarıana Parkı olduğunu ifade eden Gökmen, bu parkın, mahalle sakinleri, çocuklar ve esnaf için önemli bir yeşil alan olduğunu vurguladı. Parkın satılması durumunda büyük bir bina yapılacağına dikkat çekerek, bu duruma karşı çıktıklarını ve parkın korunması gerektiğini söyledi.

BOZBURUN'UN TURİSTİK MAHALLESİ BAYIR'DAKİ SU SORUNU MUĞLA BŞB TARAFINDAN ÇÖZÜLDÜ BOZBURUN'UN TURİSTİK MAHALLESİ BAYIR'DAKİ SU SORUNU MUĞLA BŞB TARAFINDAN ÇÖZÜLDÜ

"YERİNE BÜYÜK BİR BİNA YAPILACAK"

Gökmen, çevre gönüllülerini ve Marmaris'i seven herkesi bu satışa karşı seslerini yükseltmeye çağırdı. Satılacak taşınmazların gerçekten gerekli olup olmadığı konusunda şüpheler olduğunu belirten Gökmen, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın açıklamalarına göre Marmaris Belediyesi'nin borcunun 250 milyon TL civarında olduğunu, bu rakamın 650 milyon TL olarak açıklandığını ifade etti. Gökmen, Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün bu konuda açıklama yapmasını beklediklerini söyledi.

"MARMARİS'İN ÇIKARLARI İÇİN İLETİŞİME AÇIĞIZ"

Son olarak, Gökmen, Belediye Başkanı Acar Ünlü'ye seslenerek Marmaris Sarıana Parkı'nın satışına izin verilmemesi gerektiğini, belediyeye gelir getirebilecek projeler ve sponsorluk anlaşmalarının değerlendirilebileceğini belirtti. Marmaris'in çıkarları doğrultusunda her zaman iletişime açık olduklarını vurguladı.