İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın intihar eden koruması Haydar İnanır, toprağa verildi. Eşinin de evde olduğu anda başına dayadığı silahla hayatına son veren İnanır’ın intiharı ile ilgili soruşturma sürüyor..

İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır’ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi bugün ikindi vakti Örnekköy Cemevi’nden kaldırılacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sevgili arkadaşımız Haydar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SİZ BU KILIÇLARI KİME ÇEKİYOSUNUZ? BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ TEMİZLENECEK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SİZ BU KILIÇLARI KİME ÇEKİYOSUNUZ? BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZ TEMİZLENECEK

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Haydar İnanır dün son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Tugay, "Değerli çalışma arkadaşım Haydar İnanır'ı Örnekköy Cemevi'nden ebedi yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli eşi, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum" paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi.

Resim

İZMİR ORMAN YANGINLARI 20. SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI İZMİR ORMAN YANGINLARI 20. SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Editör: Haber48 Editör