Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile ilçedeki mahallelere ziyaret düzenledi. Menteşe Belediye Başkanı Köksal, "Bütün hizmetlerimizde adil olacağız dedik ve söylediğimiz gibi çalışmalarımıza başladık" ifadelerini kullandı.

Köksal'ın mahalle ziyaretlerine; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, CHP İlçe Başkanı Nail Kızıl ve Meclis üyesi Emrah Eren eşlik etti. Belediye heyeti, Bozyer ve Kuzluk Mahalleleri'nde ilgi ve sevgiyle karşılanırken Esençay Mahallesi'nde de çiçeklerle karşılandı.

Menteşe'de ticari araçla çarpışan otomobil bahçeye daldı: İki yaralı Menteşe'de ticari araçla çarpışan otomobil bahçeye daldı: İki yaralı

Büyükşehir Ve Menteşe Belediye Başkanlarından Mahalle Ziyaretlerinde Adil Hizmet Sözü (2)

"MUHTARLARIMIZLA GAYET İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDEYİZ"

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ziyaret esnasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Daha önce defalarca geldiğim Esençay'da bu kadar sıcak, bu kadar içten karşılama için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla gayet iyi ilişkiler içerisindeyiz. Muhtarlık masamız aktif bir şekilde çalışıyor. Mahallelerimizde ne ihtiyaç varsa muhtarlarımız hemen bize iletiyor. Biz de elimizden geldiğince talepleri hızla karşılamaya çalışıyoruz. Meydanda bir çeşmemiz vardı, muhtarımız iletmişti. Onu hızlı yapacağız. Büstümüzü taşıma konusu vardı. Onu da yerine getireceğiz. Arazi yollarıyla ilgili talepler vardı, önümüzdeki hafta greyderimizi de bu bölgeye göndereceğiz, çalışacak. 

"BÜTÜN HİZMETLERİMİZDE ADİL OLACAĞIZ DEDİK" 

Bütün hizmetlerimizde adil olacağız dedik ve söylediğimiz gibi çalışmalarımıza başladık. Kent merkezinde yaşayan çocukların sahip olduğu imkanlara kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar da sahip olsun istiyoruz. Çünkü kent merkezindeki çocuk bizim için ne kadar değerliyse, Esençay mahallemizdeki çocukta aynı şekilde bizim için çok kıymetli. Bu nedenle sosyal etkinliklerimizi, sağlık hizmetlerimizi kırsala taşıdık. Kırsal mahallelerimizde tiyatro gösterileri, sinema gösterileri düzenliyoruz. Kadınlara sağlık taraması yapıyoruz. Bütün hizmetlerimizi adil bir şekilde tüm mahallelerimize ulaştırıyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Ahmet Aras. Ahmet Başkan'ımız gerek araç-gereç iş makinesi, gerekse hizmet ulaştırma noktasında bizlere her zaman destek oluyor."

Büyükşehir Ve Menteşe Belediye Başkanlarından Mahalle Ziyaretlerinde Adil Hizmet Sözü (1)

"BU MAKAMLARA ÇALIŞMAYA VE SİZLERE HİZMET ETMEK İÇİN GELDİK"

"Sizlerin oylarıyla seçildik. Biz sizlerin temsilciyiz." diyen  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise belediyelerin "halkın evi" olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Bu makamlara da çalışmaya ve sizlere hizmet etmek için geldik. Bugün sizlerle konuşmaya, taleplerinizi dinlemeye geldik. Tek düşüncemiz var o da çocuklarımıza, gençlerimize güzel bir ülke bırakmak. Bu zor günlerde, ekonominin bu kadar zor olduğu, enflasyonun yüksek olduğu, çarşı pazarın bu kadar pahalı olduğu, emeklilerimizin, öğrencilerimizin, ailelerimizin bu kadar sıkıntı yaşadığı bir dönemde belediye olarak neler yapabiliriz? Nasıl destek olabiliriz düşüncesindeyiz. 

AHMET ARAS: EĞİTİMDEN SAĞLIĞA HER ŞEYDE VARIZ

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitimden, sağlığa her şeyde varız. Siz taleplerinizi muhtarımıza iletin biz gereken ne ise belediye olarak yapmaya hazırız. Kimse kendini yalnız hissetmesin. Sizin belediyeniz var. Belediyeniz sizin eviniz. Elbette bir çözüm buluruz. Her konuda yanınızdayız."

MAHALLELERİN TALEPLERİ İLETİLDİ

Öte yandan ziyaretler çerçevesinde Bozyer Mahalle Muhtarı Atakan Yılmaz, Kuzluk Mahalle Muhtarı Şevket Öztürk ve Esençay Mahalle Muhtarı Edip Demirel, vatandaşların talep ve isteklerini belediye heyetine iletti.

Editör: Huri Kaptan