Muğla Büyükşehir Belediyesinde uzun yıllar boyunca Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan 61 yaşındaki Şevket Gülen yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Muğla'da 2024 hayvan hastalıkları mücadelesi ve destekler için toplantı Muğla'da 2024 hayvan hastalıkları mücadelesi ve destekler için toplantı

NAAŞI BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Şevket Gülen'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Gülen için bugün saat 15.30’da Muğla Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenleneceği bildirildi. Gülen’in naaşı, Menteşe'deki Kurşunlu Camiinde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından yeni şehir mezarlığında toprağa verilecek.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN TAZİYE MESAJI

Muğla Büyükşehir Belediyesinden Şevket Gülen'in vefatına ilişkin bir taziye mesajı yayımlandı. Mesajda yer alan ifadelerin tamamı şöyle:

"Başımız sağ olsun.

Zabıta Dairesi Başkanımız Şevket Gülen’i amansız bir hastalık nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Bugün saat 15.30’da Başkanlık Binamızda cenaze töreni düzenlenecek olup, cenaze namazı ikindi vakti Menteşe ilçemizde Kurşunlu Camii’nde gerçekleştirilecektir.

Daire Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz."

ŞEVKET GÜLEN KİMDİR?

1963 yılında doğan Şevket Gülen, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 1985 yılında Zabıta Memuru olarak göreve başlayan Gülen sırasıyla Zabıta Komiseri, Zabıta Amiri ve Zabıta Müdürü olarak görevlerinde bulundu. 

2014 yılından itibaren ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığında Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapan Gülen, amansız bir hastalığa yenik düşerek 61 yaşında hayatını kaybetti. Gülen evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Huri Kaptan