Feci kaza,Burdur merkeze bağlı Çallıca köyü Fethiye-Burdur Karayolu'nda yaşandı. Fethiye'den İstanbul'a gitmekte olan Beytullah B. yönetimindek hafif ticari araç, Çallıca mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı ve yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak taklalar atıp bahçeye devrildi.

FETHİYE AÇIKLARINDA SU ALAN TEKNE KIYEM EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI FETHİYE AÇIKLARINDA SU ALAN TEKNE KIYEM EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI

BİR KİŞİ ÖLDÜ

Araçtaki Emre Barış Savur (30), arka koltukta uyuduğu sırada araçtan fırlayarak evin çatısına düştü ve olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Beytullah B. ve diğer yolcu Yunus E. D. ise araç içinde sıkışarak yaralandı. O sırada balkonda oturan ev sahibi Hamdi Şimşek’in ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YARALILARA MÜDAHALE EDİLDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı Beytullah B. ve Yunus E. D.'yi araçtan çıkararak ilk müdahalelerini gerçekleştirdi. Yaralılar ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emre Barış Savur’un cenazesi ise çatıdan indirilerek otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi Morgu'na sevk edildi. Kazaya karışan hafif ticari araç, çekici yardımıyla otoparka çekildi.

"2 METRE DAHA SAĞA GİDECEKTİ, ÜZERİME DÜŞECEKTİ"

Balkonda otururken kaza anını gören ev sahibi Hamdi Şimşek, “Balkonda oturuyordum. Birden büyük bir gürültü duydum. Araç, takla atarak tam olduğumuz yere düştü. İki arkadaşını araçtan çıkardık. Diğer arkadaş ise çatıda hayatını kaybetti. Aramızda 2 metre mesafe var ya da yok. Allah göstermesin, 2 metre daha sağa uçsa araç benim üzerime gelecekti. Çok büyük bir gürültü oldu ve ortalık toz bulutuyla kaplandı” şeklinde konuştu.