Uçakta olay çıkartıp hostesle tartışan ve polisi tehdit eden Dilan Çıtak Tatlıses: Yaptığımdan utanmıyorum Uçakta olay çıkartıp hostesle tartışan ve polisi tehdit eden Dilan Çıtak Tatlıses: Yaptığımdan utanmıyorum

Türk futbolunun ünlü simalarından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kızı Almina Tude Uygun yoğun bakıma kaldırıldı.

Uygun'un şeker komasına giren 28 yaşındaki kızı, Çorlu'da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Almina Tude Uygun'un yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Kızının rahatsızlığı nedeniyle izin alarak Çorlu'ya giden Bülent Uygun, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak  Kayserispor maçında takımın başında olamayacak.

HASTALIĞI YENMİŞTİ

Bülent Uygun’un kızı, yıllarca mücadele ettiği diyabet hastalığından 2015 yılında ameliyatla kurtulmuştu. Henüz 12 yaşındayken böbrek ağrısı şikayetiyle doktora başvuran Almina Tude Uygun'a "tip 2 diyabet" hastalığı tanısı konmuştu.

Yaklaşık 6 yıl bu hastalıkla yaşayan Almina, bir yandan diyabetle uğraşırken diğer yandan da açlık hissini yaşamadığı için aşırı kilo aldı. 

Bülent Uygun

Mustafa ATEŞ/↗️sporaktif on X: "Uzun zamandır görmediğim sevgili askerimiz  Bülent Uygun ve hayatının bir dönemi Sivas'ta geçen Almina..Baba kız  https://t.co/0cLXKLaf10" / X