Gündem Haberleri

BOLU DAĞI TÜNELİ'NİN İSTANBUL İSTİKAMETİ 50 GÜN BOYUNCA KAPALI OLACAK!

Yurtta en çok kullanılan yollardan biri olan Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 50 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Sürücüler, Abant kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek.

Abone Ol

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti, Temmuz ayının sonunda başlayacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 50 gün süreyle trafiğe kapatılacak. Bu süreçte, sürücüler Abant kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilecek.

YOL KAPATMA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Bolu Valiliği İl Koordinasyon Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, çalışmalara Temmuz ayının sonunda başlanacağını ve İstanbul istikametindeki TEM Otoyolu'nun 50 gün boyunca trafiğe kapatılacağını duyurdu.

TRAFİK D-100 YOLUNA YÖNLENDİRİLECEK

Çalışmalar süresince, Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü kapalı olacağından, sürücüler Abant kavşağından D-100 devlet yoluna yönlendirilecek. Bu güzergah, yolculuk sürelerini biraz uzatabilir, ancak sürücülerin alternatif güzergahları kullanarak dikkatli olmaları öneriliyor.

SÜRÜCÜLER DİKKAT!

Yoğun trafiğin yaşandığı Bolu Dağı Tüneli'nde yapılacak bu çalışmalar nedeniyle İstanbul istikametine gidecek olan sürücülerin dikkatli olmaları ve yol durumu hakkında bilgi almaları önemli. Alternatif güzergahların kullanılması ve trafik kurallarına uyulması, hem yolculuk süresini kısaltacak hem de güvenliği artıracaktır.